Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kursmaterial och resurser

Kursmaterial för den senare delen av utbildningen (termin 5-10), såsom schema, föreläsningar, inlämningsuppgifter, etc, görs tillgängligt i samband med respektive delkurs via Live@LundLogga in med ditt StiL/LUCAT konto. Om det uppstår problem med inloggningen, hör av dig till studierektorn.

 

Litteratur 

Här hittar du litteraturlistor för MSFM01 och MSFM21.

 

Resurser

Här nedan hittar du länkar till några användbara tabellverk:

På sjukhusfysikerutbildningen används även egenproducerade kompendier och vetenskapliga artiklar, vilka delas ut i samband med respektive delkurs.

 

Utskrifter och kopiering

För tillgång till den kombinerade skrivaren och kopieringsapparaten på avdelningen för medicinsk strålningsfysik betalas en engångsavgift per läsår (gäller termin 5-10), varefter apparaten kan användas fritt för utskrifter och kopiering av material som är relaterat till undervisningen.