Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kursmaterial och resurser

Kursmaterial för den senare delen av utbildningen (termin 5-10), såsom schema, föreläsningar, inlämningsuppgifter, etc, görs tillgängligt i samband med respektive delkurs via Live@LundLogga in med ditt StiL/LUCAT konto. Om det uppstår problem med inloggningen, hör av dig till studierektorn.

 

Litteratur 

Här hittar du litteraturlistor för MSFM01 och MSFM21.

Här nedan hittar du länkar till några användbara tabellverk:

På sjukhusfysikerutbildningen används även egenproducerade kompendier och vetenskapliga artiklar, vilka delas ut i samband med respektive delkurs.

För tillgång till den kombinerade skrivaren och kopieringsapparaten på avdelningen för medicinsk strålningsfysik betalas en engångsavgift per läsår (gäller termin 5-10), varefter apparaten kan användas fritt för utskrifter och kopiering av material som är relaterat till undervisningen.

 

Studieverkstaden

Om du vill ha hjälp med att utveckla din studieteknik, få råd om hur du kan förbättra ditt språk och ditt skrivande, eller förbättra dina muntliga presentationer, kan du kontakta Studieverkstaden.

 

Resor

Under praktikkursen MSFM31 och examensarbetet MSFT01 är studenten berättigad till ersättning för resor mellan studieorten (dvs Lund universitet i Lund/Malmö) och arbetsplatsen. Ersättningsansökan görs på särskild blankett, som ska inlämnas senast en vecka efter avslutad kurs. Blanketten undertecknas och lämnas in till studierektor.

Ansökan om ersättning för reskostnader