Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Pedagogiskt pris till Lena Jönsson

Lena Jönsson

Lena Jönsson har tilldelats Vårdvetenskapliga Studentföreningens medlemmars Pedagogiska Pris 2022 med följande motivering:

"Lena är en lärare för studenter på röntgensjuksköterskeprogrammet och undervisar i strålningsfysik. Studenter benämner henne som den bästa föreläsare de har haft, är pedagogisk, bryr sig och finns alltid tillgänglig för studenterna. Hon uppmuntrar och är alltid öppen för frågor väl på föreläsning som på mail. Lena är en lärare som tycker om det hon gör, jobbar från sitt hjärta och bryr sig verkligen om studenterna vilket även gör fysiken, som hon undervisar, roligare. Lena har en förmåga att förmedla den teoretiska kunskapen studenterna behöver, som studenterna sen kan tillämpa i den kliniska verksamheten under praktiska moment. Hon ger studenterna en stabil grund som byggs vidare under utbildningens gång och ger betydande kunskap för yrkeslivet inom den högteknologiska miljön. 

Lenas genuina omtänksamhet och engagemang inspirerar studenterna hon möter som är eniga om att Lena är mer än värd detta pris. Att gå på Lenas föreläsningar är en självklarhet och vi är stolta att vi har Lena som lärare samt vinnare av pedagogiska priset 2022.”